Tier 4 Öğrenci (Çocuk) Vizesi

Katman 4 Öğrenci (Çocuk) Vizesi


İçindekiler
• Katman 4 Öğrenci (Çocuk) Vizesi
• Uzatma
• Çalışmalara Kabul Onayı

4. Seviye Öğrenci Vizesine Başvurun
Birleşik Krallık'a 4. Sınıf öğrenci (çocuk) vizesi ile gelmek isteyen öğrenciler, bir eğitim kurumunun onlara sponsor olmasını zorunlu kılar (diğer bir deyişle ilgili kurum geçerli bir sponsorluk lisansına sahip olmalıdır.)
Vizenin süresi, Ayrıca, bu vize yalnızca 4-17 yaşlarındaki kişiler tarafından uygulanabilir ve bağımsız bir okulda eğitim görmeleri gerekir.

4. seviye öğrenci (çocuk) vizesi
Bu vizeye başvurmak için şunları yapmalısınız:
• Bir parkurda bir yer var.
• Ebeveyninizin veya vasinin onayını alınız.
• Ücretlerinizi ve yaşama masraflarınızı karşılayacak kadar miktarda para bulundurun. Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) veya İsviçre vatandaşı olmayın.

4. Seviye öğrenci (çocuk) vizesine ile şunları yapabilirsiniz:

• Bağımsız bir okulda çalışma,
• İngiltere dışında başvurun,
• Konaklamanızı uzatmak için başvurun.


16 yaşını doldurmuş iseniz, çalışabilirsiniz::

• Haftada 10 saate kadar süreyle yarı zamanlı olarak,
• Tatiller boyunca tam zamanlı,
• Bir ders olarak dersin bir parçası olarak (ancak ders sürenizin% 50'sinden fazla olmamalı),
• 2 yıla kadar bir öğrenci birliği sabotaj memuru olarak.


4. Seviye öğrenci (çocuk) vizesine sahip olamazsanız:

• Bir akademide veya yerel yönetim tarafından finanse edilen bir okulda veya başka bir eğitim kolejinde çalışın.
• Kamu borcunu al.
• Tam zamanlı daimi bir iş yapın veya serbest meslek sahibi olun.
• Eğitimde diş hekimi veya diş hekimi olarak çalışın.
• Profesyonel bir sporcu veya şovmen olarak çalışın.
• Vizesi ile İngiltere'de yerleşin.
• Aile üyelerini getirin - Aileniz size eşlik etmek isterse, 4. Seviye (Çocuk) vizeden bir Velayet başvurusunda bulunmaları gerekecektir.

Çalışmalara Kabul Verme Onayı (CAS)
Eğitim sağlayıcınız size bir kursta yer teklif ettikten sonra, çalışmalara kabul (CAS) denilen bir referans numarası gönderecektir. Bunu başvurunuza girmeniz gerekecek.
CAS'ınız hem önlisans dersini hem de ana eğitim kursunuzu kapsayabilir.
Vizeye, CAS gönderildikten sonra en geç altı ay içerisinde başvurmalısınız.

Vizenizi uzatın
Kursunuza devam etmek veya yeni bir ders almak için daha uzun süre kalmanız mümkündür.
Yapmanız gerekenler:

• Bu vizenin uygunluk şartlarını karşılayın.
• Zaten İngiltere'de olabilirsiniz.
• Bağımsız bir okul sponsorluğunda olun.
17 Yaşında Döndükten Sonra 4. Seviye (Genel) Öğrenci Vizesi için başvurun.

Aile üyeleri - 4. Seviye Öğrenci Vizesi
Aile üyelerinizi (bakmakla yükümlü olduğunuz) yanınıza getirebilirsiniz.
Bu konudaki bir bağımlı sizin durumunuzdur:
• Eş veya sivil ortak,
• Evli olmayan eş,
• 18 yaşın altındaki çocuklar - konaklamanız süresince İngiltere'de doğmuş olsalar dahi.
Varsa, ailenizi yanınıza İngiltere'ye getirmek için başvurabilirsiniz:
• Bir yüksek öğretim kurumu tarafından en az 7. seviye ile sponsor olunan,
• Bir kursta hükümet tarafından desteklenen yeni bir öğrenci daha 6 aydan uzun sürer.
• Doktora uzatma programı öğrencisi.
• Bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin Birleşik Krallık'tayken desteklenebileceğini göstermek zorundasınız.
Her bağımlı, belirli bir miktarda para bulundurmalıdır - bunlar kendiniz için sahip olmanız gereken paraya ektir.
Para miktarı aşağıdakilere bağlıdır:
• Kursun uzunluğu,
• İngiltere'de eğitim görüyorsanız,
• İster bir İngiliz kursu bitirdiyseniz veya şu anda okuyor olsanız da.
KURUMLAR
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova