fbpx

Tier 4 Genel Vize

4. Katman Genel Vizesi


İçindekiler
• 4. Aşama Genel
• 4. Seviye Genel Öğrenci
• 4. Seviye Uzantılari Öğrenci Vizesi icin
• Aile üyeleri
• SSS

4. Seviye (Genel) Öğrenci Vizesine Başvurun
4. Seviye (Genel) vize, Birleşik Krallık'ta okumak isteyen öğrencilere sponsorluk yapmak için geçerli bir lisansa sahip olan bir üniversite, kolej veya benzeri bir eğitim kurumu gerektirir. Dahası, mevcut sistem, dersin süresine bağlı olarak değişen bir başlangıç periyodu için öğrenci vizesi verir.
Genel olarak, 4. Seviyeli öğrenciler, bir kursun süresi boyunca artı 4 ay (bir yıl veya daha fazla süren bir kurs) veya iki ayda (altı ay ile bir yıl arasındaki kurslar için) İngiltere'de kalabilirler. Kısa ders öğrencileri, ders bittikten sonra ancak bir hafta kalabilirler.

İngiltere'de okumak ister misiniz?
Geleceğin kapısını açmaya yardım edebiliriz.
Kimler Hak Kazanabilir

• Avrupalı olmayan bir ulusal olmalı,
• 16 yaş ve üstü olmalı,
• Yeterli paraya sahip olmalı,
• Çalışacak bir yer olmalı.
En iyi üniversitede istediğiniz dereceyi elde edin.

4. Seviye (Genel) Öğrenci Vizesi
16 yaşın üzerindeyseniz ve şu koşullarda İngiltere'de eğitim almak için Katmanlı 4 (Genel) Öğrenci vizesi için başvurabilirsiniz:
• Bir parkurda bir yer teklif edildi,
• İngilizce konuşabilir, okuyabilir, yazabilir ve anlar,
• Kendinizi destekleyecek ve kursunuzu ödeyecek kadar paranız olsun (miktar koşullara göre değişir),
• Avrupa (AEA) ülkesinden veya İsviçre'den değilsiniz.

Bu tür vize ile şunları yapabilirsiniz:
• Ders çalışma,
• Öğrenci birliği sabotaj görevlisi olarak çalışmak,
• İngiltere içinden ve dışından başvurun,
• Konaklamanızı uzatmak için başvurun,
• Çoğu işte haftada 20 saat çalışın ve tatillerde tam zamanlı çalışın.


Bu vizeyle şunları yapamazsınız:
• Kamu fonlarını al,
• Örneğin bazı mesleklerde çalışmak, profesyonel sporcu veya spor koçu,
• Bir akademide veya bir devlet okulunda çalışın.

Bu vizeniz için sahip olmanız gerekenler:
Lisanslı bir Katman 4 Sponsoru olan bir kursun koşulsuz bir teklifi.
Kendinizi desteklemek ve kursunuzu ödemek için yeterli para (tutar, koşullara bağlı olacaktır.
Kursunuz şunlar olmalıdır:
• Nitel kayıt defterinde en az 6. seviye olan bir nitelik kazanan tam zamanlı.
• Bir İngiltere yüksek öğrenim kursuna eşit ve denizaşırı bir yüksek öğretim kurumu tarafından yürütülmekte olan, yurtdışı bir lisans düzeyinde eğitim kursu.
• Tam gün, haftanın en az 15 saati ile gündüz çalışması düzenleyin.
• Yüksek lisans doktoru veya diş hekimi olarak tanınmış bir vakıf programı.
Eğitim sağlayıcınızın, size eğitim için bir yer teklif ettikten sonra, Çalışmalara Kabul Onayı (CAS) olarak bilinen bir referans numarası göndermeniz gerekecektir.
Daha önce İngiltere'de eğitim almışsanız ve devam ederseniz, ileride yapılacak çalışmalar için yalnızca yeni bir ders için bir CAS numarası elde edebilirsiniz:
• Yeniden deneme sınavları veya tekrarlanan modüller,
• Katmanlı 4 sponsorluğunu kaybeden bir kurumda başladığınız bir kursun tamamlanması için yeni bir kuruma ilk kez başvurmanız,
• Son Derece 4 (Genel) öğrenci vizeniz kapsamında okumaya başlayacağınız doktora tezini veya başka bir doktora tezini tamamlamak için başvuruda bulunarak,
• Yüksek bir akademik seviyede yeni bir yeterlilik için eğitim almak,
• Aynı seviyede ve daha önceki ders veya kariyer hedeflerinizle ilgili yeni bir nitelik için eğitim almak,
• Son sınıf 4 (Genel) öğrenci vizeniz kapsamında okumaya başlamış olduğunuz bir yeterliliği tamamlamak için öğrenci olarak bir şubat görevlisi olarak çalıştıktan sonra başvurabilirsiniz.
Vize için başvurduğunuzda dil becerilerini ispatlamanız gerekecek.
Bu genellikle bir IELTS sınavına girmek demektir (farklı eğitim tesisleri farklı gerekli işaretlere sahip olacak).
Çoğunlukça İngilizce konuşulan bir ülkede (örneğin, ABD, Kanada Jamaika vb.) İngiltere'de bir dereceye kadar tamamlama yeterliliğine sahipseniz, İngilizce bilginizi kanıtlamanıza gerek kalmayacaktır.
Aşağıdakilerden biri geçerli olduğunda, İngilizce bilgilerinizi kanıtlamanıza da gerek olmayacaktır:
• Daha önce Birleşik Krallık'ta 4. Sınıf (Çocuk) öğrencisi olarak çalıştıysanız,
• ABD'de bir üniversite eğitimi dersinin bir parçası olarak yurtdışında eğitim için İngiltere'ye gelmek için başvuruyorsanız.

Bu tür vize için göstermek zorundasınız:

• Geçerli bir pasaport,
• Kendinizi destekleyebileceğinizi ve kursu ödeyebileceğinizi kanıtlayan (koşullara göre değişebilir),
• 18 yaşından küçükseniz ebeveyn veya diğer yasal vesayetin kanıtı,
• Ülkeniz listede olursa, tüberküloz testi sonuçlarınız.
Şartlara bağlı olarak ek belgeler olabilir.

4. Seviye Öğrenci Vizesi Uzantıları
Kursunuza devam etmek için daha uzun süre kalmanız mümkündür, aksi takdirde yeni bir ders çalışabilirsiniz.
Yapmanız gerekenler:
• Bu vizenin koşullarını yerine getirin (incelenecek bir yer, mevcut fonlar vb.)
• İngiltere'de olun
• Konaklamanız süresince 18 yaşını doldurmuş çocuklar da dahil olmak üzere mevcut vizeniz varsa, bağımlılarınızı başvurunuza eklemelisiniz.
Basvurabilirsin:
• Çalışmalara onay kabulünden sonra 6 ay içinde (CAS)
• Geçerli vizeniz sona ermeden önce- ancak CAS'daki ders başlangıç tarihinden en az 3 ay önce.
• Aşağıdakilerden herhangi biri altında Birleşik Krallık'taysanız, bu vize türüne geçiş de yapılabilir:
• Aşama 1 (çalışma sonrası çalışma)
• Herhangi bir 2. Seviye 2 vizesi
• 4. Seviye (Çocuk)
• Eski sürüm öğrenci vizeleri
• Geçerli çalışma izni sahibi
• Doktora sonrası doktor veya diş hekimi
• Bilim ve mühendislik mezunu Program
• Uluslararası Mezunlar Şeması
• Taze Yetenek: İskoçya Şemasında Çalışmak
Başvurunuzun mevcut vizenizde olup olmadığını öğrenmek için tüm bağımlı kişiler dahil edilmelidir.
Başvurmanız gerekir:
• CAS'ınızı aldıktan sonra 6 ay içinde
• Geçerli vizenizin süresi dolmadan - ancak CAS'ınızdaki kursun başlama tarihinden en az 3 ay önce.
KURUMLAR
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova