Tier 1 Graduate Girişimci Vizesi

Katman 1 Lisansüstü Girişimci Vizesi

Icindekiler:
• 1. Aşama Lisansüstü Girişimci
• Gerçek Girişimci Testi
• Birinci Seviye Yüksek Lisans Derecesi Olarak İngiltere'de Yerleşim
• SSS

Lisansüstü Girişimcilik için Başvurum
Puan Tabanlı Sistemin 1. Sınıf Yüksek Lisans Girişimci kategorisi, İngiltere'de işletmeler kurmak, devralmak veya iştirak etmek için Birleşik Krallık'a yatırım yapmak içindir. Ayrıca, Puan Tabanlı Sistemin 1. Sınıf Yüksek Lisans Girişimci kategorisi, bir İngiliz yüksek öğrenim kurumundan (HEI) mezun olan ve iş kurmak isteyenler içindir. Bir kişi bu yolda iki olası yolla başvurabilir. Birincisi, İngiltere Ticaret ve Yatırım tarafından, seçkin bir küresel mezun girişimci programı (Sirius) veya bir İngiliz yüksek öğrenim kurumunun (HEI) bir parçası olarak, onaylanmış bir onay organı ise onayını almaktır.
Buna ek olarak, başarılı adayın Puan Tabanlı Sistem üzerinden toplam 95 puan alması ve Göçmenlik Kuralları uyarınca gerekli tüm şartları yerine getirmesi gerekecektir. Öte yandan, bu tür vizelerin, işletmeye başlamak için ihtiyaç duyacağınız para birimleri için asgari bir eşiği yok.


1. Aşama Lisansüstü Girişimci
Bu vize türü şunları içindir:
• İngiltere'de bir üniversite bitirmiş ve kendi işlerini kurmak istiyor.
• Bir eğitim, devlet kurumunun gerekli onayı alın.

İngiltere'de kalabilmek için bu tür vizelerden yararlanmak için şunları gösterebilmelisiniz:
• İngiltere'de tanınan bir lisans, yüksek lisans veya doktora dereceniz onaylandıktan önce verilir.
• Son 3 ayda verilen yetkili bir İngiltere yüksek öğretim kurumundan (veya İngiltere Ticaret ve Yatırımından onay alınması) onaylanması.
• Birleşik Krallık'ta formu uyguladığınız takdirde £ 945, İngiltere dışından başvuruyorsanız £ 1890. Başvuru tarihinden en az 90 gün önce para yatırılmış olmalıdır.
• İngilizce dil gereksinimini karşılayın.
• Bir hükümet veya uluslararası bir burs ajansıysa ve son 12 ayda ilgili ücretleri ödemişlerse, İngiltere'de mali sponsorunuzdan kalma izni.
İngilterede Ticaret ve Yatırım'dan onay aldıysanız, bakımın gerekli olmayabileceğini kanıtlamak ve kabul etmeyi kabul etmektesiniz. Bu rota kapsamında aşağıdakilerle başvuramazsınız:
• Hazırlık dereceleri.
• Onur derecesi.
• Yurtdışı sağlık kurumları tarafından İngiltere'de kazanılan nitelikler.
• İngiltere kurumlarının denizaşırı kampüslerinde üstlenilen nitelikler.
• Mesleki ve mesleki nitelikler.
• Lisansüstü sertifika veya diploma.

Bir Lisans Girişimci vizesi için bir başvuru, Birleşik Krallık dışından ya da Birleşik Krallık içinden, Bir Katman 4 Öğrenci, Katman 2 Genel Yetenekli bir işçi olarak kalma izniniz varsa ya da sahip olmanız durumunda yapılabilir (eğer izin verilmişse Birinci Seviye Lisansüstü Girişimci olarak başvurunuzu onaylayan aynı kurum için doktora sonrası araştırmacı olarak) veya konaklamanızı uzatmak isteyebilirsiniz.

Aile üyelerinizi yanınıza getirmek de mümkündür.

Buna ek olarak, her yıl Katman 1 Lisansüstü Girişimci programında tahsis edilen toplam 2000 yer var ve bu başvurular onay tarihinden itibaren 3 ay içerisinde sunulmalıdır.

Başarılı başvuranlar 12 aylık izin alıyorlar. Süresi dolmadan, üniversite veya yüksekokul tarafından hâlâ onaylandığınız sürece ve işinizi geliştirirken tatmin edici ilerleme kaydettiğiniz sürece bu süreyi uzatabilirsiniz.

Ayrıca, Lisans Girişimcileri, 50.000 Pounda eriştikleri takdirde, bir Katman 1 Girişimci olarak kalmaları için izinlerini uzatabilirler. 1. Kat Mülk Sahibi Kategorisi sizi eninde sonunda yerleşime götürecektir. Birleşik Krallık (gerekli şartları yerine getiriyorsanız).


Gerçek Girişimci Testi
Uzantılar ve ilk başvurular için, yükümlülüklerinizi yerine getirmeye hazır olduğunuzu veya yerine getirmeye hazır olduğunuzu Ev Ofisine göstermeniz gerekecektir. Diğer bir deyişle, ya gerçekten bir şirket kurmaya hazırsın ya da bir şirkete başlamışsın demektir ve halen çalışıyor demektir. Ayrıca, ilgili fonları işinize yatırdığınızı göstermek ve bu işte gerçekten devam etmek ve başka herhangi bir istihdamda bulunmak istemiyorsanız göstermeniz gerekir.
Home Office, aşağıdakileri düşünecek:

• Verdiğiniz kanıtlar.
• Kaynaklarınızın kredibilitesi.
• Yarattığınız işler.
• Gerekli tüm kayıtlar, akreditasyon ve elde edilmesi gereken sigorta.
• Diğer ilgili belgeler ve bilgiler.

Birinci Seviye Lisansüstü Girişimci olarak İngiltere'de Yerleşim
Bir Lisans Girişimcisinin Birleşik Krallık'ta kalması için belirsiz izin hakkına sahip olması için, aşağıdakileri yapmanız gerekecek:
• Birinci Girişimci olarak geçiş yapın (çünkü Graduate Entrepreneur olarak başvuruda bulunamazsınız).
• HMRC'ye serbest meslek sahibi olarak veya bir şirketin müdürü olarak kayıtlı olduğunuzun kanıtı.
• 2 tam zamanlı iş yaratmayı başardınız (haftada 30 saat ve en az 12 ay sürdüler).
• İngiltere testinde Hayat'ı geçti.
• İngilizce dil becerilerinin kanıtı (IELTS 4.0, İngiltere lisans derecesi veya çoğunluk İngilizce konuşan ülkenin vatandaşı olmak (ör. Kanada, ABD vb.).
• İşletmenizin gerçekliği ilk başvurunuz ve vize değiştirmenizle aynı standartlarda tutulacaktır.
• Yerleşim için hak kazanmak için İngiltere'yi yılda 180 günden fazla terk etmediniz.
• Yerleşimin başarılı bir şekilde uygulanmasından sonra, 12 aydan sonra bir İngiliz Pasaportu için başvurmak mümkündür (Not: İngiliz pasaport almak isteyenler için ülkeyi daha fazla terketmemelidir yılda 90 günden fazla)

Hızlanma mümkün olabilir. Bu durumda aşağıdaki durumlarda 3 yıl sonra uzlaşma başvurusunda bulunmak mümkün olacaktır:
• Başvuran 10 tam zamanlı iş yaratmıştır.
• İş en az £ 5 milyon gelir elde ediyor

2 yıl sonra Tier 1 Girişimcisine geçin.
KURUMLAR
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova