fbpx

Kısa Dönem Öğrenci

İngiltere Kısa Vadeli Eğitim Vizesi

İçindekiler:
• Kısa süreli çalışma (egitim)
• Gereksinimler
• SSS

İngiltere'de kısa süreli çalışma için başvuruda bulunun

Kısa süreli çalışma vizesi, yalnızca okumak amacıyla İngiltere'ye gelmek isteyen kişiler için mükemmeldir. 11 aya kadar vize almak mümkündür (18 yaşın altındaki kişiler için bu vizenin 6 aya kadar sınırı vardır). Bununla birlikte, 11 aylık bir vize almak mümkünken, dönemin kendisi İngiltere'deki rotanızın ne kadar süreceğine bağlı olacaktır.

İngiltere'de İngilizce öğrenmek ister misiniz?

Dilinizi iyileştirmek için ilk adımınızı atın
Kimler Hak Kazanabilir

• Avrupalı olmayan bir millet olmalı
• 18 yaşın altındaki kişiler izin almalıdır
• Yeterli kaynağa sahip olmalı
İngiliz yaşam tarzını ve kültürünü deneyimleme şansınızı kaçırmayın!

İngiltere Kısa süreli çalışma vizesi

Kısa süreli çalışma vizesi, İngiltere'de geçici olarak eğitim görmek isteyenler içindir.
Bu vizeye göre İngiltere'ye gelmek için:
• 18 yıldan fazla (11 ay boyunca okumak istiyorsanız, 18 yaşın altında 6 aya kadar çalışabilirsiniz).
• En azından bir İngiliz lisans derecesine denk olan yurtdışında kayıtlıysanız, araştırma yapmak için 6 aya kadar sürebilirsiniz).
• Avrupalı olmayan bir millet).
Kısa süreli çalışma vizesi için okumak (kayıt yaptırmak) için bir yer olması ve sizin için düzenlemiş bir konaklama olması gerekir.
Bu vizeye göre:
• İngiliz dili gibi İngiltere'de kısa bir eğitim dersi verin.
• Yurtdışında eğitim görüyorsanız, bir lisans dersinin parçası olarak kısa bir araştırma dönemi yapın.
Bu vizeye göre:

• Bir devlet okulunda çalışmak
• İş
• Bu vizeden vazgeçin
• Aile üyelerini yanına getir
• Kamu para yardımi al

Kısa süreli çalışma vizesi için şartlar

Bu tür vize için şunları göstermelisiniz:
• Kabul edilen bir çalışma yerinde İngiltere'de bir kurs için bir yer önerildi.
• Çalışmaksızın kendinizi desteklemeye yetecek kadar paranız olsun ya da kamu fonlarından yardım alamazsanız ya da arkadaşlarınız ya da akrabalarınız evde kalabilir.
• Dönüş veya ileriye dönük yolculuklarınız için ödeme yapabilirsiniz.
18 yaşın altındaki kişiler için:
• Seyahat ve İngiltere'de kalma için düzenlemeler yapın.
• Birleşik Krallık'ta eğitim almak için bir ebeveynin veya yasal bir vasinin izinlerine sahip olun.
Sağlamanız gereken belgeler şunlar olmalıdır:
• Seyahatiniz sırasında kendinize destek olabileceğinize dair kanıtlar, ör. Son 6 ay için banka hesap özeti veya maaş bordrosu.
• İngiltere'deki zamanınız boyunca nerelerde kalacağınızın ayrıntıları.
• Tüberküloz (TB) testini geçin.
• Veli veya yasal vasinin iletişim bilgileri.
Çalışmakta olduğunuz dersin kanıtını sunmanız gerekecektir, bu belgeler şunları içermektedir:
• Kabul mektubu.
• Konaklama mektubu (okul sağlıyorsa).
Ek belgeler de gönderebilirsiniz:
• Önceki çalışmalar (ör. Akademik sertifikalar, referanslar veya transkriptler.
• İngilizce dil yeterlilikleri.
• Başvuru yaptığınız ülkede olmak için izin (başvuruda bulunduğunuz ülkenin vatandaşı değilseniz).
• Mali sponsorunuzun mesleğini, gelirini, tasarrufunu veya çalışmalarınızı destekleyecek para yardimlari.
KURUMLAR
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova