İkinci Seviye Şirket İçi Transferi

İkinci Seviye Şirket İçi Transferi


İçindekiler • Katman 2 (ICT) Vizesi
• Uzantı

İkinci Seviye Şirket İçi Transferi için başvurun
Yurtdışındaki bir işveren, şirketin bir İngiltere şubesinde bir rol teklif etmişse ve kişi Avrupa Ekonomik Alanı dışındaysa, bir kişi Katman 2 Şirket İçi Geçiş Vizesine başvurabilir.
Bu vize türü, Birleşik Krallık'a başvurmak için başvurmadan önce bir kişinin sponsor edilmesini gerektirir.
İkinci Seviye Şirket İçi Transfer Vizesi
Bu vize türü 4 tipe ayrılmıştır:

Uzun vadeli personel
12 aydan fazla sürenin yeni bir İngiltere işe alımı tarafından doldurulamayacak bir role dönüştürülmesi için. En az 12 ay boyunca yurt dışındaki işvereniniz için çalışmanız gerekir.

Kısa Vadeli Personel
Yeni bir İngiltere işe alımı tarafından doldurulamayan bir role 12 aya kadar transferler için. En az 12 ay boyunca yurt dışındaki işvereniniz için çalışmanız gerekir..

Lisansüstü stajyer
Uzman roller için lisansüstü stajyer programlara transferler için. Yurtdışındaki işvereninizle en az 3 ay önce yeni bir mezun olmanız gerekir.

Yetenek Aktarımı
İnsanların yurtdışındaki rollerini yerine getirmek veya yeteneklerini İngiltere'deki meslektaşları ile paylaşmak için gerekli bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlayan transferler için. Belli bir süre boyunca yurtdışı işvereninizle birlikte olmak zorunda değilsiniz.

Sponsorluk belgesi size 23 Kasım 2016'da veya daha önce tahsis edilmişse, bu tür bir vize başvurusunda bulunabilirsiniz. İşverenler, şimdi kapatıldığından bu tür vize için yeni sponsorluk sertifikası veremezler.
Katman 2 Şirket İçi Geçiş vizesine uygun olmak için aşağıdakilere sahip olmanız gerekir:
• Sponsorunuzdan sponsorluk referans numarası belgesi verin.
• "Uygun" bir maaşınız olsun.
• £945 tasarruf kanıtı var.
Uygun maaşlar şunlardır:
• Uzun Vadeli Personel için £ 41,500.
• Kısa Süreli Çalışanlar için 30.000 Pound.
• Lisansüstü Stajyer için £ 23,000.
• Beceri Transferi için £ 24,800.

2. Seviye Şirket İçi Transfer Vizesi Uzantıları
Birleşik Krallık'taki konaklamanızı Tier 2 ICT (Şirket İçi Transferi) vizesi kapsamında uzatmak için başvurabilirsiniz.
Kanıtlayalım:
• Daha önce vizenizi aldığınız kişiyle aynı veya benzer bir işte bulunun.
• Sponsorluk belgenizi veren işveren için hala çalışıyorsunuz.
• Yine de "uygun maaş" kazanmak.
Seviye 2 Şirket İçi Aktarma - Uzun Vadeli İşletme vizesi 3 seçenek arasından en kısa sürede uzatılabilir:
• Sponsorluk belgesinde artı 14 gün süre.
• Kalmanızı kategoride izin verilen azami süreye uzatmak için gereken süre.
• 5 yıl

Orijinal vizeniz bu türün izin verilen maksimum kalışından düşükse tüm diğer 2. Katman (ICT) türlerini genişletebilirsiniz.
KURUMLAR
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova