İkinci Aşama Genel Vize

İkinci Aşama Genel Vize


İçindekiler
• İkinci Aşama Genel Vize
• Uzantılar Tier 2 Genel
• Kaliteli bir çalışan olarak İngiltere'de yerleşme
• SSS

İş Vizesi (2. Aşama Vize)
Tier 2 General (Çalışma vizesi), Birleşik Krallık'ta vasıflı bir işçi olarak çalışmak isteyenler içindir.

Çalışma vizesi kapsamında Birleşik Krallık'a gelmek için (2. Aşama 2. Genel) şunları yapmanız gerekir:
• Bir işveren tarafından İngiltere'de vasıflı bir iş teklif edildi.
• Siz Avrupalı olmayan bir vatandaşısınız.
• Bu tür vize için, İngiltere'ye çalışmak için başvurmadan önce sponsorluğunuzun olması ve geçerli bir Sponsorluk Sertifikanızın (CoS) olması gerekir.
• Yapacağınız iş, sponsorluk belgenizin gösterdiği belge ile ilişkili olmalıdır.

Ingiltere'de bir iş buldunuz mu?
Çalışan bir vizeyle size yardımcı oluruz.
Kimler Hak Kazanabilir
• Avrupalı olmayan bir millet olmalı
• Tecrübeli veya eğitime sahip olmalı
• Bir işverenin sponsorluğuna sahip olmalı
• İngilizce testi geçmelidir
• Bir hesaba para kazanın
Bugün hayalinizdeki işi İngiltere'de yapın

İkinci Aşama Genel Vize
Uygun olabilmek için aşağıdakilere sahip olmanız gerekir:
• Bir sponsorluk referans numarası sertifikası.
• £ 20 800'dan az olmayan bir maaş.
• İngilizce konuşan bir ülkenin vatandaşı değilseniz (yani, ABD, Kanada), gerekli düzeyde bir İngilizce (IELTS B1 seviyesi).
• Kendiniz de destekleyebildiğinizi kanıtlamak için hesabınızda - 945 £ tasarruf sağlamanız gerekir. Başvurmadan önce 90 gün boyunca hesabınızda para olmalıdır.
• Tüberküloz (TB) testini geçmeniz gerekecek

Sponsorunuz A dereceli biri olmalıdır. Derecelendirmesi düşük olan şirketler, çalışanları kabul etmeden önce yükseltmelidir. İş vizesi kapsamında ikinci bir iş almak mümkündür. Bununla birlikte, yalnızca 20 saate kadar sürebilir ve ana işle aynı iş türünü kullanabilirsiniz.
Sponsorluk Sertifikası mektubu kişiye ilişkin bilgileri gösterir. Belgeler, Giriş Kapanış Görevlisine (İngiltere dışında) veya Ev Ofisine (İngiltere'de) sponsorunuzun geçerli bir lisansa sahip olduğunu ve yasal olarak istihdam sağlayabileceğini kanıtlamak için kullanılır.
Halihazırda yasal bir vizeye sahip olmak için İngiltere'de yaşıyorsanız, bir çalışma vizede Seviye 2 (General) vize almaya izin verilir. Geçiş yapabildiğiniz vizeler.
Seviye 1, Seviye 2 (koşullar geçerlidir), Seviye 4 ve Seviye 5 (Yaratıcı ve Sportif).
Öğrenci olanlar için Seviye 2 vizesine geçmek için aşağıdaki niteliklerden birine sahip olmalılar:
• İngiltere Lisans,
• İngiltere Master programı,
• Eğitim lisansüstü sertifikası,
• Mesleki yüksek lisans eğitim diploması.
Bu tanıma Birleşik Krallık tanınmış bir organı veya bir Seviye 4 sponsor lisansı olan bir kurumdan gelmelidir.
Doktora derecesine sahip olanlar, Birleşik Krallık'ta en son kalış süresince en az 12 aylık bir eğitim almış ve yeterlilik belgesine sahip olmalı.
Bu vizeye göre, bağımlı aile bireylerini yanınıza getirebilirsin. Bir bağımlı aşağıdakilerin herhangi biri olabilir:
• Karı koca veya eş,
• 18 yaşın altındaki çocuğunuz
• Çocuğunuz şu an Birleşik Krallık'ta bağımlı olarak çalışıyorsanız, 18 yaşından büyük.
Başvuru sahibi bir kişinin Birleşik Krallık'a getirmek istediği ilk şart olan £ 945 £ 630 ekleyecektir.
İngiltere'de doğan çocuklar için, kalmaları için izin başvurusu yapmak mümkündür.

2. Seviye (Genel) Vize uzantıları
İlk 3 yıl sonrasında muhtemel bir uzantıya hak kazanabilmek için (5 yıllık bir vize almak mümkündür)
• İngiltere'ye girmek için önceki izniniz yayınlandığında yaptığınız işe aynıysanız.
• Sponsorluk belgenizi atayan aynı işveren için hala çalışıyorsunuz.
• Hala yılda £ 20 800 gerekli minimum kazanç elde ediyorsunuz.
Toplam kalışınız 6 yıldan fazla olmadığı sürece, vizenizi en fazla 5 yıl uzatmak için başvurabilirsiniz.

Birleşik Krallık'ta 2. Seviye (Genel) vize altında vasıflı bir işçi olarak yerleşme.
Vasıflı bir çalışanın İngiltere'de kalabilmek için sınırsız izin hakkına sahip olması için göstermek zorundasınız:
• Size Sponsorluk Belgesi veren aynı işveren tarafından halen istihdam edildiğinizi kanıtlayın.
• Hâlâ sizinle aynı işgale devam ettiğinizin kanıtı.
• Sponsorluk Sertifikası Başvuru sırasına göre en az £ 35 000 kazanırsınız.
• İngilizce dil becerilerinin kanıtı (IELTS).
• İngiltere testinde Hayat'tan geçtiniz.
• İşverenin mektubu, öngörülebilir gelecekte hala sizin için gerekli olacağını belirtmek zorundadır.
• Ülkeyi bir yıl süreyle 90 günden fazla terk etmediniz.
IPasaport için başvurmadan önce, bir yıllık bir ikamet bittikten sonra ve son 12 ayda ülkeyi 90 günden daha fazla terk etmediyseniz, bir İngiliz Pasaportu'na (vatandaşlığa kabul) başvurmak mümkündür..
Yerleşim (ILR) için 5 yıl ikamet ettikten sonra başvurun.
KURUMLAR
KATALOĞU GÖRÜNTÜLE
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova