EEA Aile İzni

AEA Aile İzni

İçindekiler:
• AEA AP (Aile İzni)
• Gereksinimler
• SSS (FAQ)

AEA Aile İznine Başvurun
AEA Aile İzni, Avrupa vatandaşlarının serbest dolaşım özgürlüğüne izin verir. Kendi memleketini terk edip Üye Devletlerden birine girip çalışmak, yaşamak ve / veya okumak isteyenler, antlaşma haklarını kullanmaktadır.
Bu, Avrupalılar için aile üyelerini İngiltere'ye davet etmek isteyen önemli bir gerekliliktir.

Başvurunun başarılı olması durumunda genellikle bir aile üyesine 6 ay vize verilecektir. Ayrıca, bu ilk 6 aydan sonra bir aile üyesi onlara 5 yıllık bir vize verecek olan EEA Residence kartına başvurabilir..

AEA Aile İzni
Siz Avrupalı olmayan bir milletisiniz ve Avrupa'daki ailenize İngiltere'de katılmak istiyorsunuz. Bir İngiliz Pasaportuna doğru ilk adımınızı atın.

Kimler Hak Kazanabilir:
Avrupalı olmalı
Avrupa Ulusal Birliği'nin aile üyesi olmalı
Avrupa, bir işçi, serbest meslek sahibi, öğrenci, Kendine yeten ya da bir İş
Arayıcısı olmalı (en az iki aydır)
Avrupa'daki aile üyeleriniz 3 aydan daha uzun süre İngiltere'de yaşıyor (kanıt gerekli)

İngiliz Pasaportu Yolunuz
• 1. Adım - AÇAA Aile İzni
• 2. Adım - 6 ay sonra AÇA Aile İzni
• 3. Adım - 5 yıllık EEA Daimi Oturumu bittikten sonra
• 4. Adım - 1 yıl sonra İngiliz Pasaportu

AEA Aile İzni
AEA Aile İzni, bir Avrupa (veya bir Avrupa eşi, sivil ortak veya evli olmayan eş) ile ilgilenen aile üyeleri içindir.
Başka bir deyişle, şunları yapmalısınız:
• Avrupa Birliği dışından.
• Bir Avrupa vatandaşının aile üyesi veya 'genişletilmiş' aile üyesi.
Bu tür vizeler için başvurabileceğiniz diğer yollar şunlardır:
• Türemiş bir ikamet hakkı ile (İngiltere'de bulunma hakkı olan birinin bakıcısı, bakım verenin çocuğu veya daha önce İngiltere'de çalışan AEA vatandaşının çocuğu).
• 'Surinder Singh' rotası altında (başka bir EEA ülkesinde yaşayan ve çalışan bir İngiliz vatandaşının aile üyesisiniz).
• Sakin bir İkamet Hakkınız (Öldüğünüz AEA vatandaşının aile üyesi olarak İngiltere'de kalma hakkına sahipsiniz, İngiltere'den ayrılmışsanız veya artık eşiniz veya sivil ortak değilsiniz.)
Aile üyeliğine hak kazanabilmek için şunları yapmanız gerekir:
• Eş, sivil ortak.
• 21 yaşın altındaki çocuk veya torun ya da herhangi bir yaşta bağımlı çocuk veya torun.
• Bağımlı ebeveyn veya dedesi.
Diğer tüm aile fertleri (evli olmayan kişiler de dahil olmak üzere) geniş aile fertleri olarak kabul edilir.
Ancak, yine de başvuruda bulunabilir, yalnızca ek belgeler gerektirecektir.

AEA Aile İzninin Şartları

Bu tür vizeler için şunları sağlamanız gerekecek:
• Geçerli bir pasaport,
• Avrupa vatandaşıyla olan ilişkinizin kanıtı (örneğin, evlilik belgesi, sivil ortaklık belgesi, doğum belgesi veya evli olmayan partnerler olarak birlikte en az 2 yıl yaşamış olduğunuzu gösteren belge)
• Avrupa ulusalına bağımlılığınızın kanıtı (finansal, duygusal destek veya her ikisi olabilir).
Avrupa'daki aile üyenizin Daimi ikamet Hakkı olduğuna, Kalifiye Kişi sertifikasına sahip olduğunu ya da 3 aydan uzun süre İngiltere'de bulunmuş olsaydı aşağıdakilerden birinin olduğunu ispatlamanız gerekir:
• Çalışma
• Kendi işinde çalışan
• Ders çalışıyor
• Kendi kendine yeten
Avrupa aile bireyleri bir öğrenci veya kendine yeterli biriyse, kapsamlı hastalık sigortasına sahip olmalılar.
AEA Aile İznini alır almaz, 6 ay boyunca giriş iznini verir ve İngiltere'de yaşamak, çalışmak ve çalışmak için geçici bir izin vereceğiz. Vizenin bitimine yakın. Aile üyeleri, Aile üyeliğine sahip olan bir vizeye (veya kim olduklarına göre geniş aile üyeliği vizesine) başvurabilirler.
Aile İznini alan 6 aydan sonra bir EEA Rezidans Kartı için başvurun.
KURUMLAR
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova