Birleşik Krallık Vatandaşlığı

İngiliz Vatandaşlığı

içindekiler
• Vatandaşlığa kavuşturma (İngiltere vatandaşı olun)
• İngiliz vatandaşlığı töreni

İngiliz pasaport başvurusu yapın
Avrupalı ve Avrupalı olmayan göçmenler, İngiliz vatandaşları olarak tabiat hakkına sahiptirler.
Genel olarak, bir İngiliz vatandaşı olarak vatandaşlığa kavuşturma, ancak ikamet belgesinin yayım tarihinden itibaren 12 ay sonra ya kalıcı ikamet izni (AEA vatandaşları için) ya da ILR'yi aldıktan sonra mümkündür.
Ayrıca, başarılı bir başvuru, başvuru sahibine bir İngiliz pasaportu edinme daveti sunacaktır.

Vatandaşlığa kavuşturma (İngiliz Vatandaşı olun)
İngiltere'de kalışınız süresince bir İngiliz vatandaşlığı olarak vatandaşlığa almayı seçebilir, ayrıca birkaç seçenek arasından seçim yapabilirsiniz.
Aşağıdaki durumlarda Vatandaşlığa Vadede başvuruda bulunabilirsiniz:
• Başvuran 18 yaşın üzerinde olmalıdır.
• 'İyi karakter' olmalıdır.
• İngiltere'de yaşamaya devam edeceksiniz.
• İngiltere'de hayat bilgisi kazandırmak için gerekli testler ve.
• İngilizce dil becerileri geçmişti.
• Yerleşiklik koşulunu yerine getirmişsinizdir.
Ayrıca sahip olmanız gerekenler:
• İngiltere'de en az 5 yıl (yerleşim) gerekli süre boyunca yaşıyordu.
• İngiltere dışında en fazla 450 gün geçirdim.
• Yılda İngiltere dışında en fazla 90 gün geçirdim.
• EEA ülkesinin vatandaşıysanız (İngiltere dışındaki kişiler için farklı koşullar uygulanabilir) son 12 ay boyunca daimi ikamet statüsündedir.
• İngiltere'de herhangi bir göçmen kanunları ihlal edilmedi.
5 yılın bir parçası olarak göç kontrolünden muaf olduğunuzda Birleşik Krallıkta geçirdiğiniz zamanları ekleyemezsiniz. Ayrıca, 18 yaşın altındaki çocuklar ebeveynlerinin veya yasal koruyucularının kendisi adına başvurmasını isteyecektir. İngiltere'de Yaşam Testi'ni geçmek zorunda kalmayacaklar.
Eğer bir İngiliz vatandaşı veya bir İngiliz vatandaşının sivil ortağı ile evli iseniz, vatandaşlık başvurusunda bulunuyorsanız:

• Başvuran 18 yaşın üzerinde olmalıdır.
• 'İyi karakter' olmalıdır.
• İngiltere'de hayat bilgisi kazandırmak için gerekli testler ve.
• İngilizce dil becerileri geçmişti.
• Kişi Kalan Niteliksiz İzin veya AEA Daimi olmalıdır.
• Ev belgeleri.
• Oturma koşulunu yerine getiriyorsun.


İngiliz vatandaşlığı töreni
Başvurunuzdan sonra, başvurunuz başarılı olduğu ve 18 yaşın üstünde olduğu sürece bir vatandaşlık töreninde yer ayırmaya davet edileceksiniz. Ayrıca, sizinle 2 misafir almanıza izin verilecektir. Ayrıca, törenler yerel konsey tarafından organize edilir ve gruplar halinde yapılır.
Törende bir bağlılık yemini vereceksiniz (ya da Tanrı'ya yemin etmeyi tercih ederseniz doğrulayabilirsiniz) ve rehin. Bu, Birleşik Krallık'ın haklarını, özgürlüklerini ve yasalarını korumak ve onlara söz verirsiniz anlamına gelir.
Törenden sonra BRP kartınızı derhal ev ofisine göndermelisiniz. Son olarak, pasaportunuzu aldıktan sonra, artık İngiltere göç kanunlarının kontrolü altına alınamazsınız ve özgürce Birleşik Krallık'tan gidip gidebileceksiniz.

Vatandaşlığa kabul başvurusunda bulunmadan önce Uzlaşma (ILR) veya AEA (PR) Daimi Yurt için bir başvuru yapılmalıdır
.
KURUMLAR
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova