fbpx

Birleşik Krallık Standart Ziyaretçi Vizesi

İngiltere Standart Ziyaretçi Vizesi


İçindekiler

• Ne kadar kalabilirsiniz
• Uygunluk
• Uzantıları

İngiltere Standart Ziyaretçi Vizesi ile Yapabilecekleriniz:

İngiltere Standart ziyaretçi vizesi ile şunları yapabilirsiniz:

• Ziyaretinizin başlıca nedeni olmadığını varsayarak 30 güne kadar çalışın,
• Bir değişim programı veya eğitim ziyaretinde yer alın,
• Sivil ortaklığını evlilik haline getir.

İngiltere Standart ziyaretçi vizesi ile şunları yapamazsınız:

• Ücretli veya ücretsiz iş yapın,
• Sık ziyaretlerle uzun süre İngiltere'de yaşayın,
• Kamu fonlarını al,
• Evlenin veya bir sivil ortaklık kurun veya evlilik veya sivil ortaklık bildiriminde bulunun.

Bireyler, gelmek istedikleri takdirde Standart Ziyaretçi Vizesi için başvurabilirler:

• Bir tatil veya ailenizi ve arkadaşlarınızı görmek için,
• İş veya spor veya yaratıcı etkinliklerde yer almak,
• Farklı sebep, yani özel tıbbi tedavi.

Ne kadar kalabilirsiniz

• Genellikle 6 aya kadar kalabilirsiniz,
• Tıbbi tedaviden dolayı İngiltere'ye gelirseniz, 11 aya kadar almak mümkündür,
• Sabbatik olarak bir akademisyen iseniz ve araştırmalar için İngiltere'ye gelirseniz - 12 aya kadar kalabilirsiniz.
Her ne kadar İngiltere'yi uzun bir süre ziyaret etmeniz gerektiğini ispatlamak mümkün olsa da 2, 5 veya 10 yıllık temelli uzun süreli ziyaretler için başvurabilirsiniz. Bununla birlikte, her ziyaretinizde yalnızca 6 ay kalabilirsiniz.

Uygunluk

Bu vizeye uygun olmak için şunları yapmalısınız:
• Kanıtladığınız seyahate çıktıktan sonra İngiltere'yi terk edeceksiniz,
• Yolculuğunuz süresince kendinize ve bağlı bulunduğunuz kişilere destek olun,
• Yolculuğunuzun geri dönüşü ve ziyaretinizle ilgili diğer masrafları ödeyin,
• Birleşik Krallık'ta yapmak istediğiniz herhangi bir iş veya diğer faaliyetlerin kanıtlarına sahip olun (koşullar geçerlidir).

Uzantıları

İngiltere'de geçirdiğiniz toplam süre 6 aydan az ise vizenizi uzatabilirsiniz.
KURUMLAR