Avrupa Daimi Oturum

Avrupa Daimi Oturumu

İngiltere'de 5 yıl yaşadıktan sonra EEA Daimi Yurdunda başvurun.
içindekiler:
• Avrupa Daimi Oturumu
• Diğer Uygun Rotalar
• Tekrarlayan Durum Singh Davaları
• SSS

EEA Daimi Oturuma Başvur
AEA Daimi Konut, AEA (Avrupa Ekonomik Bölgesi) vatandaşı veya EEA vatandaşının bir aile üyesi tarafından uygulanabilir. Ayrıca İngiltere'de 5 yıl ikamet etmeniz gerekiyor.
5 yıllık süre zarfında başvuran şu şartla antlaşma haklarını kullanmalıdır:
• İşçi
• Serbest meslek
• Ders çalışıyor
• Kendi kendine yeten
• Kasım 2015'ten itibaren, İngilizler için başvurmadan önce bu belgenin alınması şartı haline gelmiştir.

İngiliz Pasaportu Yolunuz

• Adım 1- (Avrupalılar *) AÇA QP (Kalifiye Kişi)
• Adım 2 - 6 ay sonra AÇAÖ (Daimi Oturum)
• Adım 3- 1 yıl sonra İngiliz Pasaportu
* Avrupa dışındaki aile üyeleri, İngiltere'de en az 5 yıl yaşamış olsalar da daimi ikamet için başvuruda bulunabilirler.

Avrupa Daimi Oturumu
Bu tür belge, İngiltere'de en az 5 yıl yaşayan kişiler içindir (Avrupa dışındaki aile üyeleri tarafından da elde edilebilir).
Bu vizeye uygun olmak için şunları yapmanız gerekir:

• Avrupa vatandaşı bir aile üyesi.
• Birleşik Krallık'ta 5 yıldır uzun süre boşuna olmadan yaşıyorlar.
• Avrupa, istihdam edilmiş, kendi hesabına çalışmış, öğrenci veya kendi kendine yeterli olmalıdır.
• İstihdam edilmiş, serbest çalışmış, öğrenci veya kendi kendine yeterli olmalısınız. Avrupa ile evlisiniz veya ilişkiniz veya aile soylarınızın kanıtı var.
• Hiç kullanılmayan bir ceza mahkumiyeti yoktur.
EEA Daimi İkamet Belediye'nin herhangi bir bakım veya İngilizce gereksinimi yoktur.

Diğer uygun rotalar
Geçici İkamet Yeri
Ayrıca, bir AEA üyesi olan veya AEA daimi ikamet eden ya da nitelikli bir kişi olan geniş aile üyesi olmanız durumunda başvurabilirsiniz. Ayrıca, şu koşullarda uygun olabilirsiniz:
• Evlilik veya Avrupa vatandaşlığına olan sivil ortaklığınız boşanma, feshi veya fesih ile sona erdi.
• Avrupa'daki ulusal aile üyeniz öldü ve ölümünden en az bir yıl önce İngiltere'de aile üyesi olarak yaşamıştınız.
• Eğitim halindesiniz ve İngiltere'yi terk eden veya ölen bir Avrupa vatandaşının (veya şimdiki veya eski eşiniz veya sivil eşiniz) çocuğusunuz. Ancak öğrencilerin sağlık sigortası yaptırmaları gerekir.
• Çocuğunuzun Birleşik Krallıkta eğitim görmesi nedeniyle (ve onları gözaltında tutmanız gerekir) yerinde kalma hakkı vardır.
İspatlamak zorunda kalacaksınız:

• Ailenizin üyesi veya geniş aile üyeleri, Ailenin ilişkisi sona erdiğinde AEA daimi ikametgahı veya nitelikli bir kişiydi.
• İlişki nasıl sona erdi (boşanmışsanız ölüm belgesi veya kesin kararname).
• Avrupa vatandaşıyla 3 yıldır evlisiniz, boşanma sırasında Avrupa vatandaşının aktif (işçi, serbest meslek sahibi, öğrenci veya kendine yeten) olduğunu ve en az 1 yıl beraber yaşamış olmalısınız.

Surinder Singh Rota
Aşağıdaki koşullar karşılığında 'Surinder Singh' yolunu kullanarak bir ikamet kartı başvurusu yapabilirsiniz:
• Bir İngiliz vatandaşının aile üyesidir.
• İngiltere'ye geri dönmeden önce, çalıştıkları veya kendi hesabına çalıştıkları başka bir AEA ülkesinde onlarla birlikte yaşadınız.
• Birleşik Krallık sponsorunuzun, İngiltere'ye dönmeden önce ikinizin de ikamet ettiği AEA ülkesinde "yaşam merkezi" ni temel aldığını gösterebilir.
Birleşik Krallık'taki sponsorunuzla gerçekten başka bir EEA ülkesine taşınacağını ispatlayabilirsiniz:
• Adres kanıtı, burada ne kadar yaşadıkları ve diğer ilgili bilgiler, ör. Eğer bir ev kiraladıysa.
AEA Daimi Oturumu'nu 12 ay sonra İngiliz Vatandaşlığı için başvurun.
KURUMLAR
MÜŞTERİ YORUMLARI
I worked with Manns Solutions for my businessperson visa application under Ankara Agreement. Our advisor at Manns, Mr. Pavlov and other workers was helpful and professional. He answered all of our questions in details and meticulously interested in every step of the visa application. They also continue to help us after our visa. I am so happy that I've chosen to work with Manns Solutions. I recommend them to anyone who is planning to apply Ankara Agreement Visa to the UK.

Neslihan Cafer

I submitted my visa to the Home Office twice and I received a refusal twice. After that, I applied to the company "Mann's Solutions" and had already received a visa with their help twice. I want to note their professionalism in the work. Separately, I want to thank Evgeny, for his help in obtaining visas. Thank you so much! I look forward to further cooperation.

Ayna Ovezova